domingo, 1 de enero de 2012

Bon Any 2012

M'agradaria poder-vos ensenyar les coses fetes d'Scrap en aquest Nadal, les postals... que encara no he enviat (ja ho sé no tinc perdó) però vaig súper cansada... i també he fet unes boles per l'arbre súper xules... prometo penjar-les... encara que ja hagi passat el Nadal!
Ara us volia desitjar un bon 2012... i per demanar-vos que gaudiu al màxim de tots els petits moments que vivim cada dia... que el temps passa volant... i sobretot te n'adones quan tens fills... que els veus créixer a passes de gegant!
Us penjo un quadre que vaig fer el Setembre de l'any passat... de les fotos encara fa més temps... són d'un viatge que vàrem fer a Lores (Palència) amb els meus pares, vam anar a veure uns amics seus, que viuen allà. Ara mirant-lo... me n'adono que el temps vola... per tant desitjo que gaudiu de tots els moments... per quotidians que siguin, aquests formaran part dels vostres records futurs... i de la història de la vostra vida.

1 comentario:

  1. M'ENCANTA EL MON DE L'SCRAP I M'ENCANTA LA IDEA D'AQUEST PROJECTE . M'AGRADARIA REBRE MES INFORMACIO I EM SAP GREU NO HAVER SABUT ABAS LA TROBADA DEL 15 DE GENER A VILAFRANCA.
    pilarfrelices@hotmail.com

    ResponderEliminar