domingo, 13 de noviembre de 2011

FemCreativa 2011

Bon dia de diumenge!
Aquest ha estat un cap de setmana intens per tots/es els que us agraden les manualitats com a nosaltres, hem anat a la fira i ahir a la nit a la festeta que ahir van organitzar les noies de FemScrap! Va ser tot un èxit, com la darrera vegada. La veritat va estar tot molt bé, us adjunto unes fotos de la vetllada... només surto en dues... ja que jo feia les fotos, sempre em passa!!! 

Gràcies per totes les energies, els esforços i la il·lusió que van dipositar aquestes noies per organitzar-ho tot, Felicitats!


Aquí veieu a la Gemma, que us ensenya el detallet, que ens van regalar, n'hi havia que tenien l'escaire, com nosaltres i d'altres una pinça metàl·lica. I dins del sobre craft, hi havia el kit per fer el talleret.


Vam començar amb una tasca inesperada! Scrapejar un Tag, per fer un llibre de firmes, nosaltres no portàvem quasi gens de material.... quin horror... tot i no portar res... mireu la taula!!!



Aquí la Marisa Bernal, va passar a recollir els Tags, tots xulíssims! Gràcies per fer-nos ser creatives!


Ens van explicar el projecte, que era aquest! Escrapejar un marc de fusta de l'IKEA. Xulo no???


Aquí passava l'Elena Roche, ensenyant-nos el de mostra, perquè tinguéssim una referència, per treballar!


La Toñy i jo... va ser tota una sorpresa trobar-me-la! Vam coincidir a "ScrapMesa 2011", a Madrid el juny d'aquest mateix any! Gràcies :D

Aqurest és el meu marc acabat... què us sembla?


El projecte de la Gemma... és xulo oi??? Doncs aquest matí, ja ha fet un Scraplift.. del projecte... ja us l'ensenyarà al blog... li ha quedat molt xulo i súper Gemma!!! Quan comencem la producció en sèrie???


Aquí teniu la mostra del de la Gemma, de la Toñy i el meu... al seu tots els papers diferents... vàrem obtenir resultats.... similars però diferents... quina foto i posarem??? la que ens vam fer de grup???


I finalment els sortetjos... quantes coses que es van rifar... llàstima que jo no vaig tenir massa sort... ;) l'últim regal va ser la nova Bigshot... quin regal tant xulo! :D Sort que nosaltres ja la tenim, sinó em moro d'enveja allà mateix! :D
Gràcies per tot!

2 comentarios:

  1. Una nit especial gràcies a tota la gent especial con vosaltres! El marc us va quedar genial!
    Una abraçada. Sílvia

    ResponderEliminar
  2. Guauuuuuuu, que bien lo pasamos, Estas chicas de Fem Scrap son escepcionales, sin ellas estos encuentros no serian posibles. No me habia enterado que las tenias puestas en tu blog., te envio un besito.

    ResponderEliminar